Meniu navigare+

Califică-te ca operator introducere, validare și prelucrare date!

Publicat în Acces la Munca

curs-pc-webAlege să te înscrii la cursurile gratuite de calificare ca operator introducere, validare și prelucrare date ca să își crești șansele de a găsi un loc de muncă și de a te specializa pentru o meserie care se regăsește frecvent în oferta angajatorilor.

Cursurile, autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (fost C.N.F.P.A.), se adresează femeilor și persoanelor din grupurile vulnerabile care au finalizat învățământul obligatoriu.

Acestea se organizează în cadrul proiectului “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile”.

În cadrul proiectului, 308 participanți din regiunea Nord-Vest vor beneficia de servicii de calificare, inițiere/perfectionare/specializare pentru inserția pe piața forței de muncă. Grupul țintă vizat de proiect este compus din 308 participanți, din care 224 femei din regiunea Nord-Vest, care vor să își dezvolte competențele profesionale și să fie conștientizate asupra drepturilor de egalitate de șanse. Dintre acestea cel puțin 202 urmează să fie certificate.

Nord Quality Consulting SRL, în calitate de solicitant, în parteneriat cu SIVECO Romania SA și Refresh Media Transilvania SRL, au lansat în luna mai proiectul “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile” – ID 134316. Durata de implementare este de 12 luni, iar valoarea totală eligibilă este estimată la 2.140.561,26 lei.

Înscrie-te la curs în intervalul 2-15 iunie 2014.
Acces la Muncă!

Contact:
Beneficiar: Nord Quality Consulting SRL, Alexandru Șereghi, responsabil grup țintă și FPC
Telefon: 0262.218.156
Partener: Refresh Media Transilvania SRL: Diana Dejan, Expert informare și publicitate
Telefon: 0362.415.616