Meniu navigare+

Califică-te ca lucrător în confecții piele și înlocuitori!

Publicat în Acces la Munca

curs-webOrice calificare în plus sporește șansele de reușită profesională. Nu rata șansa de a urma cursurile gratuite – nivel 1 de calificare ca lucrător în confecții piele și înlocuitori.

Formarea profesională se desfășoară în cadrul proiectului “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile”.

Înscrierile au început deja pentru o serie de curs formată din 28 de persoane. Numără-te și tu printre cursanți dacă dorești să obții un certificat de calificare profesională în meseria de lucrător în confecții piele și înlocuitori.

Cursurile, autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (fost C.N.F.P.A.), se adresează femeilor și persoanelor din grupurile vulnerabile care au finalizat învățământul obligatoriu. La finalul studiilor, participanții primesc certificate de calificare profesională care le atestă specializarea dobândită.

În cadrul proiectului, 308 participanți din regiunea Nord-Vest vor beneficia de servicii de calificare, inițiere/perfectionare/specializare pentru inserția pe piața forței de muncă. Grupul țintă vizat de proiect este compus din 308 participanți, din care 224 femei din regiunea Nord-Vest, care vor să își dezvolte competențele profesionale și să fie conștientizate asupra drepturilor de egalitate de șanse. Dintre acestea cel puțin 202 urmează să fie certificate.

Nord Quality Consulting SRL, în calitate de solicitant, în parteneriat cu SIVECO Romania SA și Refresh Media Transilvania SRL, au lansat în luna mai proiectul “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile” – ID 134316. Durata de implementare este de 12 luni, iar valoarea totală eligibilă este estimată la 2.140.561,26 lei.

Înscrie-te la curs în intervalul 2 – 15 iunie 2014.
Acces la Muncă!

Contact:
Beneficiar: Nord Quality Consulting SRL, Alexandru Șereghi, responsabil grup țintă și FPC
Telefon: 0262.218.156
Partener: Refresh Media Transilvania SRL: Diana Dejan, Expert informare și publicitate
Telefon: 0362.415.616