Meniu navigare+

Noi

Refresh Media Transilvania își propune să aducă o briză de munte în aerul static al publicității locale. Ambiția noastră este să spargem inerția și conformismul pentru a crea relații vii între furnizori și consumatori.

Prin soluțiile de publicitate modernă, interactivă, Refresh Media vine cu apa vie fără de care relațiile comerciale se ofilesc.

Credem că nicio firmă nu poate trăi fără publicitate, indiferent de domeniul de activitate.

În același timp, vrem să demonstrăm că nu se mai poate face publicitate cu un chenar, două liniuțe și trei cuvinte lipsite de vlagă. A trecut vremea lui ”eu n-am nevoie”, ”le știu pe toate”, ”voi face mâine”, ”merge și așa”, după se justifică unii aici.

Statistic, s-a dovedit că, în timp, astfel de abordări aduc pierderi imense în locul economiilor pe care mizează firmele când evită să apeleze la serviciile unei agenții de publicitate.

Menirea noastră este să schimbăm astfel de mentalități și să aducem plus valoare fiecărui client.

De la mesajele publicitare prezente pe papirusurile egiptene până la anunțurile din rețeaua socială Facebook s-a dezvoltat o știință a comunicării cu legi proprii, imposibil de ignorat.

Există, din fericire, și întreprinzători ca voi, care își clădesc succesul cu viziune, pas cu pas, apelând la sprijinul unor specialiști pentru a alege un nume comercial, a rezerva o marcă și un domeniu web, a crea o identitate de firmă și de brand.  Menținerea acestor valori în conștiința consumatorilor oferă oxigenul vital vânzărilor, de care depinde supraviețuirea pe piață  a oricărui serviciu sau produs.


Refresh Media e o firmă tânără, înființată în primăvara anului 2013, de o echipă de profesioniști în jurnalism, marketing și publicitate. În jurul lor s-a format o rețea valoroasă de colaboratori: designeri, programatori, fotografi, cameramani, editori imagine.

Sunt oameni care știu să ia proiecte de la zero și să le ducă până în punctul lor maxim.

Au construit, alături de o echipă puternică, eMaramures.ro, primul ziar electronic local din România, conducându-l până la o audiență de circa 25.000 de cititori unici pe zi și la titlul de cel mai citit site din Transilvania (Data de referință: decembrie 2012, Sursa: Google Analytics).

Au clădit, sub același brand, în parteneriat cu grupul de firme Inserv, cea mai populară rețea de radio și televiziune din nordul țării, într-o formulă inovatoare, cross-media.

Au contribuit la profesionalizarea pieței locale de media și publicitate.

Sunt oamenii de cuvânt, care își măsoară realizările exclusiv în fapte.

Sub numele Refresh Media, ei și colaboratorii lor aduc pe piața locală creativitate și eficiență. O pun în slujba celor ce merită. Și, după părerea noastră, merită toți cei care au investit în loc să cheltuie, s-au implicat în loc să stea deoparte, și-au sacrificat confortul propriu pentru a ajunge la un ideal, oferă ceva societății în loc să ceară. Față de astfel de oameni avem cel mai mare respect.

În mod deosebit, suntem solidari și cu cei care, căzuți fiind, au puterea să se ridice pentru a merge mai departe.

Astfel, Refresh Media Transilvania a instituit o reducere de preț specială pentru brandurile locale aflate în dificultate. Oferim 20% discount pentru toate creațiile publicitare contractate de firmele în curs de reorganizare câtă vreme luptă să evite falimentul, un pericol iminent în această perioadă de criză generală.

Desigur, nu putem noi face să înflorească pomii, dar știm să-i îngrijim ca să dea rod.


Despre Refresh Media:

Refresh Media Transilvania este o agenție de media și publicitate specializată în crearea de conținut: articole publicitare, prezentări firme, site-uri, bloguri, rețele de socializare, spoturi radio-tv, pliante, cataloage, reviste.
Practic, putem oferi orice serviciu de creație publicitară, precum și servicii complementare de design, marketing, comunicare și relații publice.

Domenii de activitate:
Media și Publicitate
Design și Marketing
Dezvoltare web
Editare/Publicare
Relaţii publice

Descriere servicii:
Servicii web: Creare și actualizare site-uri, bloguri, Google Ads și Facebook Ads, newslettere
Servicii editoriale: Editare și publicare reviste de firmă, cataloage, albume, pliante
Producție publicitară: Realizare machete print, bannere online, spoturi audio și video
Relații publice: Organizare evenimente, conferințe de presă, campanii CSR
Branding: Elaborare manual de identitate – concept, siglă, slogan, reguli de comunicare

Arie geografică:
România, în special regiunea Transilvania de Nord, zonele Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj, Zalău, Bistrița.