Meniu navigare+

Brebela: site de prezentare firmă

Publicat în Portofoliu, Web

Site-Brebela-Refresh-Media-Transilvania
Client: Brebela srl
Realizare site de prezentare firmă
Lansare: octombrie 2013
Descriere: De la demararea activității, în 2006, Brebela s.r.l. a evoluat de la o mică firmă de transport persoane pe rute interne și internaționale, la o companie care oferă servicii complexe de consiliere profesională, mediere și plasare a forței de muncă în străinătate.
În această etapă a dezvoltării s-a dorit o definire a identității companiei, context în care s-a realizat un pachet de identitate pentru Brebela, incluzând logo, slogan și papetăria personalizată, precum și site-ul companiei.
Refresh Media Transilvania a conceput arhitectura site-ului, design-ul și conținutul. În prealabil s-a ocupat de înregistrarea domeniilor web de pe care poate fi accesată pagina de firmă.
Pagina web conține posibilități variate mai ales pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, în site fiind create ca facilități o bursă a locurilor de muncă, precum și posibilitatea înregistrării electronice a CV-ului în baza de date a companiei, reprezentanții Brebela dorind să poată gestiona simplu și modern cererile de angajare. De asemenea, există prezentări ale societății Brebela și serviciilor pe care le oferă, dar și informații despre legislația în domeniul muncii din țară și străinătate.
brebela.ro