Meniu navigare+

Policlinica Sfântul Ioan: spot radio

Publicat în Portofoliu, TV - radio


Client: Policlinica „Sfântul Ioan” Baia Mare
Spot radio „Bucuria vieții”
Producție: iulie 2013
Campanie: “Împreună pentru sănătate”, în care sunt promovate Policlinica „Sfântul Ioan” și farmaciile Remedium și Balsam, parte din același grup medical.
Descriere: Conceputul constă în fericirea omului care redevine sănătos după o perioadă de boală. Mesajul transmis este acela că medicii din cadrul Policlinicii ”Sfântul Ioan” redau pacienților, odată cu sănătatea, și pofta de viață. Ei își asumă nu doar obligația de a vindeca, ci și misiunea de a readuce zâmbetul pe buze. Spotul se diferențiază de altele care insistă pe suferința indusă de boală fără a prezenta finalitatea actului medical: bucuria unei persoane care poate să se miște, să lucreze, să se distreze.
Mesajul clipului este acela că: “La Policlinica «Sfântul Ioan» avem grijă să te vindecăm și să te facem fericit. Avem credința că medicina de performanță și experiența noastră profesională dau rezultate bune”.
Campania din care face parte a inclus și realizarea unui spot tv pentru policlinică, respectiv de spoturi radio-tv pentru farmaciile Balsam și Remedium din Baia Mare. De asemenea, Refresh Media Transilvania a mai produs un spot led screen pentru publicitatea outdoor.