Meniu navigare+

Farmaciile Balsam și Remedium: spot TV

Publicat în Portofoliu, TV - radio


Client: Farmaciile Balsam și Remedium Baia Mare
Spot TV „Sănătatea nu are preț”
Producție: iulie 2013
Campanie: „Împreună pentru sănătate”, în care sunt promovate Policlinica „Sfântul Ioan” și farmaciile Remedium și Balsam, parte din același grup medical.
Descriere: De-a lungul carierei, un medic prescrie pacienților săi mii de tablete. Pastilele mici și colorate ne ajută să scăpăm de dureri, ne energizează, ne prelungesc viața. Uneori, dacă sunt luate fără discernământ, pot cauza și neplăceri. Plecând de la acest mesaj, se subliniază ideea că farmaciștii sunt oamenii de care depinde buna administrare a oricărui tratament. Ei sunt în măsură să schimbe lucrurile cu un simplu sfat, care nu are preț.
Spotul destinat promovării farmaciilor ”Remedium” și ”Balsam” se concentrează pe beneficiile pe care le au medicamentele în viața noastră dacă sunt luate corect, sub îndrumarea gratuită a unui farmacist.
Personajul spotului este realizatorul tv Octavian Butuza, prin apariția acestuia făcându-se legătura cu precedenta campanie de promovare derulată pentru Policlinica “Sfântul Ioan” și farmaciile ”Remedium”, respectiv ”Balsam”, în care acesta a fost de asemenea protagonist.