Meniu navigare+

Silvarom: site de prezentare, catalog online de produse

Publicat în Portofoliu, Web

Site-Silvarom-Baia-Mare-Refresh-Media-Transilvania
Client: Silvarom Baia Mare
Realizare site de prezentare firmă și a unui catalog online de produse
Lansare: noiembrie 2013
Descriere: Silvarom Baia Mare, companie înființată în anul 1996, are peste 20 de furnizori de mobilă, obiecte decorative de interior, saltele și alte produse specifice atât în țară, cât și în străinătate. Punctul forte pentru Silvarom Baia Mare este selecția atentă a produselor oferite clienților, care se regăsește și în noul site al firmei, conceput integral de Refresh Media Transilvania.
Vizitatorii paginii web pot naviga cu ușurință între categorii pentru a găsi produsul dorit, chiar dacă baza de date conține peste 900 de obiecte de mobilier și decorațiuni, grupate pe game și utilități (mobilă bucătărie, mobilă dormitor, mobilă living, decorațiuni, corpuri de iluminat etc.).
Site-ul conține, în afara catalogului online de produse, galerii foto cu prezentări detaliate ale tuturor modelelor comercializate de Silvarom Baia Mare. De asemenea, pe site se regăsesc informații despre firmă, modalitățile de livrare a mobilierului în toată țara, sfaturi de întreținere a mobilei, precum și o secțiune de blog.
silvarombaiamare.ro