Meniu navigare+

Reviste de companie și cataloage

Publicat în Servicii

reviste-interne-publicatii-comerciale-sfere-litere-dreamstime_xxl_31478504

Pe măsură ce se dezvoltă, companiile pulsează de viață. Se nasc comunități care au nevoie de-o scânteie pentru a deveni mai mult decât suma indivizilor care o compun.

În acest caz, o revistă internă în format print și online poate fi cea mai bună platformă de solidaritate.

E fascinant să vezi cum în scurt timp un grup eterogen de persoane își asumă o identitate socială sub culorile brandului. Nicio resursă nu poate da o asemenea forță organizației.

Dincolo de obligațiile profesionale, normative, standarde, fișa postului și relații ierarhice, se ascund colegi, oameni, cu talente nebănuite. Ce pierdere să treacă ani pentru a afla de la televizor că mecanicul tăcut din atelierul de întreținere e campion la șah, că fiul tâmplarului e olimpic la astronomie. Dar câte lucruri extraordinare nu se întâmplă în jurul nostru și merită a fi împărtășite! Cât de mult ne lipsește sentimentul apartenenței la un set comun de valori, câtă nevoie avem de adevărate repere morale și profesionale…

O revistă internă este cu siguranță una din cele mai bune investiții în capitalul uman al firmelor medii și mari.

Pe de altă parte, catalogul online și tipărit este un instrument obligatoriu pentru orice furnizor care are în portofoliu mai mult de 4 servicii sau produse (de regulă, până la 4 încap pe fețele unui pliant). Dacă ești producător sau distribuitor și nu îți întâmpini clienții cu un catalog e ca și cum ai avea un restaurant și n-ai pune pe masă un banal meniu. Cine ar îndrăzni să mănânce în afară de prieteni și cunoscuți?


reviste interne, publicitate, flyere, brosuri, tiparituri, fluturasi publicitari, pliante, cataloage firma, tipografie, print digital, reviste clienti, marketing, publishing, reviste interne, publicatii firme, articole scrise, advertoriale, promovare, tiraj, brand, plan editorial, comunicare, revista, catalog produse, Refresh Media, publicatii comerciale