Meniu navigare+

PR – relații publice

Publicat în Servicii

PR-relatii-publice-sah-pioni-tabla-sah

În domeniul relațiilor publice (PR) fiecare mișcare contează.

Existența unei strategii de relaționare și comunicare la nivelul firmei creează avantaje permanente, dar își dovedește adevărata valoare în situații de criză, cu care orice organizație se poate oricând confrunta: implicarea involuntară în anumite dezbateri publice, reclamații din partea clienților, litigii deschise cu un angajat, atacuri din partea concurenților, difuzarea unor materiale de presă nefavorabile etc.

Așa cum un plan împotriva incendiilor salvează bunuri valoroase, la fel și o planificare atentă a acțiunilor de PR crește eficiența intervențiilor în caz de incidente, limitând prejudiciile financiare și de imagine.

Din acest punct de vedere, specialiștii Refresh Media sunt gata să vă ofere experiența lor de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare, prin servicii de: comunicare internă, organizare de evenimente, comunicare externă, inclusiv cu autoritățile și mass-media, campanii de responsabilitate socială.

Suntem gata să dăm o mână de ajutor inclusiv organizațiilor care au departamente proprii de PR, aducând un punct de vedere neutru asupra problemelor și punându-le la dispoziție o paletă mai largă de opțiuni.


PR, relații publice, strategie de comunicare, identitate, comunicate de presă, organizare evenimente, social mediacomunicare, campanie sociala, Refresh Media, mass-media, jurnalisti, promovare, CSR, campanie de comunicare, profil clienți, publicitate, marketing, campanii relații publice, reclama, imagine publică