Meniu navigare+

Site-uri de firmă

Publicat în Servicii

site-firma-tanara-fata-vopsita-glob

Adresa web începe să se confunde cu identitatea unei firme, e un birou virtual pentru clienți reali de pretutindeni.

În ultimii ani a devenit evident că nu se mai poate concepe o activitate comercială în afara internetului și că un domeniu pe www este obligatoriu până și pentru micii întreprinzători.

Ce se întâmplă, însă, mai departe? Plătesc domeniul, găzduirea pe un server și dau copilului din vecini să-mi încropească site-ul doar pentru că am auzit că se pricepe?

E drept că internetul suportă orice, dar pentru firmă o fi bine? Categoric nu: decât un site urât și nefuncțional, mai bine fără el chiar în plină epoca digitală. O imagine deformată îndepărtează clienții în loc să-i atragă.

Un site de firmă trebuie să inspire încredere și să fie bine organizat pentru a capta atenția în primele 5 secunde. Puțini vizitatori alocă mai mult pentru a decide dacă rămân sau merg mai departe în căutarea unui serviciu sau produs. Dacă următorul clic nu e în pagina ta, cu siguranță va fi în cea a concurentului tău. Azi nu observi consecințele, poate nici nu știi ce se întâmplă, dar 100 de click-uri de respingere pe an pot tranșa limita dintre eșec și succes în multe afaceri.

Dezvoltatorii web ai Refresh Media și-au demonstrat priceperea în online de 7 ani încoace. Câteva cuvinte despre rezultatele lor găsiți aici. Soluțiile noastre sunt ieftine, simple și robuste, bazate pe cele mai performante platforme open source din lume.

Vă oferim la un preț rezonabil toate facilitățile de care aveți nevoie: viteză, funcționalitate, indexarea conținutului prin tehnici SEO, integrarea de formate audio, foto, video, formulare de interacțiune cu vizitatorii, design modern și adaptabil la dimensiunea ecranelor (PC, tabletă, mobil).

Rezultă site-uri de prezentare prietenoase atât cu clienții dvs., cât și cu motoarele de căutare.

Exact ce vă doriți!


site, internet, Refresh Mediaweb design, optimizare web, seo, site de firma, texte site, internet marketing, creare site, magazin online, website, site de prezentare, blog, găzduire site, web developer, baze de date, promovare online, internet, arhitectură site, redactare prezentări site, baze de date, portal web, hosting, cuvinte cheie