Meniu navigare+

Web content – laboratorul de conținut

Publicat în Servicii

web-content-comunicare-tehnologie-circuite-calculator

Revoluția IT a schimbat profund lumea și multe scenarii S.F. din copilărie au devenit reale.

Viitorul nostru va fi cu atât mai mult guvernat de tehnologie și în scurtă vreme vom ajunge să absorbim gadget-urile în corp. Adevărata provocare e, însă, reinventarea noastră, umplerea acestor forme cu un conținut vital.

Cui i-ar folosi milioanele de calculatoare și servere conectate la internet dacă ele nu ar conține datele căutate de toată lumea? Ar fi ca o imensă pustietate brăzdată de albii secătuite de sevă.

Valoarea propriu-zisă în rețeaua rețelelor este informația la care oricine poate avea acces instantaneu oriunde pe glob. Fiecare bit conține mesaje menite să capteze interesul utilizatorilor care deschid un site, un mail ori altă aplicație web.

Refresh Media are un laborator de creație pentru un conținut web relevant, optimizat în funcție de căutări. Aici, ne concentrăm să punem nervi și mușchi pe scheletul fiecărui site de care ne ocupăm. Scriem articole de prezentare, descrieri de servicii și produse, îmbinăm armonios textul cu grafica, sunetul și imaginile video. Ne emoționăm ca niște copii la nașterea fiecărui site, magazin online, newsletter ori blog de firmă.


conținut site, realizare newsletter, web marketing, comerț electronic, descrieri produse, optimizare site, redactare texte, promovare online, cuvinte cheie, internet, testimonial, direct mail, web content, servicii publicitate, blog, text, multimedia, pagini web, prezentări produse magazin online, publicitate