Meniu navigare+

Noi participanți în proiectul “Acces la muncă” au obținut certificate de lucrător în tricotaje-confecții

Publicat în Acces la Munca

curs-tricotaje
Două serii noi de participanți la cursul de calificare pentru meseria de lucrător tricotaje-confecții și-au obținut certificatele la finalul lunii aprilie 2015, după ce au beneficiat de pregătire gratuită prin proiectul „Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile” (ID 134316).

În seria a doua a cursului au fost certificate ca lucrător tricotaje-confecții 27 de persoane, iar în seria a treia au absolvit cele 360 de ore de teorie și practică 28 de beneficiari ai proiectului. Fiecare a primit un certificat care le facilitează accesul pe piața muncii.

Proiectul „Acces la muncă” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și are ca scop conștientizarea a 308 participanți din Regiunea Nord-Vest asupra principiilor egalității în drepturi și nediscriminării bazate pe gen printr-o intervenție în domeniul educației și facilitarea accesului la piața muncii pentru 224 de femei.

Detalii legate de proiect găsiți la www.acceslamunca.ro, iar informații despre proiectele cofinanțate din POSDRU pe www.fonduri-ue.ro/posdru/