Meniu navigare+

Conferință de presă – lansare proiect “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile”

Publicat în Acces la Munca

Nord Quality Consulting SRL, în calitate de beneficiar, anunță organizarea conferinței de presă de lansare a proiectului “Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 în cadrul Axei Prioritare 6 „Șanse egale și respect”, Domeniul Major de Intervenție 6.3. „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”.

Evenimentul va avea loc în data de 28.07.2014, de la ora 14.00, în sala de conferințe a Hotelului Mara (B-dul Unirii nr. 11, Baia Mare).

Conferința de presă va reuni reprezentanți ai partenerilor responsabili de implementarea proiectului, invitați din partea instituțiilor de presă, alte persoane interesate. Se vor discuta aspecte generale legate de proiect și detalii despre organizarea cursurilor gratuite de formare profesională.

Valoarea proiectului: 2.140.561,26 lei.

Parteneriatul în care se va implementa proiectul este format din trei entități: Nord Quality Consulting SRL (cu sediul în Baia Mare, str. Iuliu Maniu nr. 38), SIVECO Romania SA (București, Victoria Park nr. 73-81) și Refresh Media Transilvania SRL (Baia Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 10).

Obiectivul general al proiectului este acela de a conștientiza un număr de 308 participanti din Regiunea Nord-Vest asupra principiilor egalității în drepturi și nediscriminării bazate pe gen printr-o intervenție în domeniul educației și facilitarea accesului la piața muncii pentru 224 de femei.

Mai multe detalii legate de proiect găsiți la www.facebook.com/acceslamunca, iar informații despre proiectele cofinanțate din POSDRU pe www.runv.ro.

Contact:

Diana Dejan, expert informare-publicitate, Refresh Media Transilvania SRL

email: diana.dejan@refreshmedia.ro, tel. 0362.415.616

Alexandru Șereghi, responsabil grup țintă și FPC, Nord Quality Consulting SRL

email: alexandru.sereghi@nqc.ro, tel. 0262.218.156

Descarcă anunțul…