Meniu navigare+

A patra serie a cursului de inițiere în competențe informatice din proiectul „Acces la muncă” începe în august

Publicat în Acces la Munca

Persoanele interesate să învețe cum să utilizeze calculatorul pot să ia parte la cea de-a patra serie a cursului de inițiere în competențe informatice, organizată în cadrul proiectului „Măsuri active de acces pe piața muncii a femeilor și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, autorităților publice locale și organizațiilor societății civile” (ID 134316). Cursul se va derula pe parcursul lunii august și va cuprinde 40 de ore de pregătire.

Până în prezent, trei serii ale cursului de inițiere în competențe informatice au fost organizate prin proiectul „Acces la muncă”. Pe parcursul acestora, 86 de persoane au asimilat noțiunile de bază în utilizarea calculatorului și, ulterior, au primit certificate care atestă cunoștințele dobândite.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și are ca scop conștientizarea a 308 participanți din Regiunea Nord-Vest asupra principiilor egalității în drepturi și nediscriminării bazate pe gen printr-o intervenție în domeniul educației și facilitarea accesului la piața muncii pentru 224 de femei.

Detalii legate de proiect găsiți la www.acceslamunca.ro, iar informații despre proiectele cofinanțate din POSDRU pe www.fonduri-ue.ro/posdru/

Contact:
Alexandru Șereghi, responsabil grup țintă și FPC, Nord Quality Consulting SRL
email: alexandru.sereghi@nqc.ro, tel. 0262.218.156

Anunt-curs-TIC-seria-4